Terug naar alle artikels

Adverteren met een efficiënt budget

Geschreven door Design & advertising - Filip Breckx - D&K Vision Filip Breckx
Leestijd: 1 minuut
09 januari 2019
Adverteren met een efficiënt budget

Grotere campagnes, meer bannering, meer mediaruimte, duurdere radiospots, … Het is moeilijk om op te boksen tegen de allergrootsten. Hoe kan je toch een succesvolle campagne neerzetten?

Laat je vooral niet ontmoedigen. Creativiteit wint in deze dure communicatietijden terug aan belang. Budgetten blijven verhogen kan nefaste gevolgen hebben. Het zet marges onder druk, het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot verlies.

Bespaar budget door gericht online te adverteren

Nochtans is het mogelijk om met een efficiënt communicatiebudget schitterende resultaten neer te zetten. Het vergt creativiteit en anno 2016 een ver doorgedreven kennis van alle facetten in online communicatie. Het verschil maak je immers op het wereldwijde web. In printmedia kost een pagina wat ze kost. Je kan wel wat onderhandelen, maar al bij al is het prijsverschil tussen de beste onderhandelaar en de slechtste onderhandelaar eerder beperkt. Het zelfde verhaal voor radio, televisie en outdoormedia.

Online kan je echter fortuinen besparen door kennis. Kennis van elk onderdeel op het wereldwijde web en andere sociale media. Vakkennis ook als het over content gaat.

Succesvol online gaan

Door goede content met uiterste precisie via de juiste kanalen af te vuren op de gewenste doelgroep(en), start je betaalbare en succesvolle online campagnes.

Interesse? Misschien moeten we eens praten. Bel 03 877 41 63 of mail anke@dkvision.eu.