Terug naar alle artikels

Adverteren op Ment TV: het best bewaarde geheim voor adverteerders

Geschreven door The Boss - Dirk - D&K Vision Dirk Van Camp
Leestijd: 2 minuten
25 maart 2020
Adverteren op Ment TV - D&K Vision

Een tv-zender met meer dan 2,8 miljoen kijkers per maand waarvoor je amper 40 euro betaalt om je reclamespot uit te zenden, bestaat dat? Ja! Meer nog: wij bieden hem als mediaplanner in Vlaanderen aan. Maak kennis met adverteren op Ment TV, het meest bekeken themakanaal voor Vlaamse muziek en entertainment.

Je tv-spot tussen populaire muziekproducties

Zing mee met je tv, is de slogan van Ment TV. De muziekzender is in de ether sinds 2010 en zendt nu de klok rond uit. Je ontvangt hem via Telenet, Proximus en de app. Specialiteit? Vlaamse muziek en schlagers. Dat maakt van MENT TV het gedoodverfde kanaal om te adverteren. 

Fronste je net de wenkbrauwen? Toch mag het je niet verbazen. Want de schlagerfestivals boomen en zangers als Frans Bauer, Christoff en Niels Destadsbader halen moeiteloos goud en platina. Ment TV deelt in dat succes en steekt met kop en schouders uit boven de andere themazenders, zoals Kanaal Z en njam!. Ment TV wordt gezien, en jouw reclamespot dus ook.

Adverteren op MENT TV - D&K VisionFoto: MENT TV

Je tv-spot bereikt alle leeftijden

Hoeveel mensen bereik je dan met Ment TV? De zender trekt meer dan 2,8 miljoen kijkers per maand, of beter: kijkers-luisteraars. En dat zijn niet alleen ouderen:

Ook scoort het kanaal in heel Vlaanderen, in de hogere sociale klasse en middenklasse. De meeste fans vind je in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen: 

  • Oost-Vlaanderen: 29%
  • Antwerpen: 24%
  • West-Vlaanderen: 18%
  • Vlaams-Brabant: 15%
  • Limburg: 14%

Adverteren op Ment TV is spotgoedkoop

En we hebben nog meer goed nieuws. Want de tarieven om te adverteren op Ment TV liggen enorm laag: 40 euro per spot. Kortom: Ment TV hoort zeker thuis in je mediaplan. Je bereikt er véél Vlamingen mee binnen je doelgroep en je profiteert van een voordelig reclamepakket. 

Alleen wij bieden als mediaplanner de zender aan in ons mediapakket. Ook bedenken en maken we je tv-spot als je dat wenst.

Adverteren op Ment TV? Neem contact op met Dirk Van Camp via dirk@dkvision.eu of 03 877 29 20.