Team

 • Caroline Laevaert

  Caroline

  Art Director

  De verpersoonlijking van onze hoge koffieboonfactuur. Zet cafeïne om in printklare pareltjes. Deadlines huiveren wanneer Caroline nadert. Caroline huivert dan weer wanneer spinnen naderen.

  caroline@dkvision.eu
 • Dirk Van Camp - Marketingspecialist

  Dirk

  The Boss

  Neen, niet Born In The USA (en eveneens géén gitaarheld - voor zover wij weten), maar wel de man die 48 uur per etmaal voor onze klanten in de weer is. Marketingspecialist, mediaplanner en allround toffe peer.

  dirk@dkvision.eu
 • Filip Breckx

  Filip

  Design & Advertising

  Onze eigen Ben Howard: gitaarvirtuoos en componist van erg fraaie webcreaties. Daarnaast - en in hoofdzaak - besmet door het webvirus. Design and development zijn zijn middle names.

  filip@dkvision.eu
 • Michael Van den Bossche

  Michael

  Vormgever & Videomarketeer

  Branding guru, video connaisseur en lid van de vormkrijgers. Vliegt in zijn vrijetijd over het asfalt met de fiets. Eens met beide voeten weer op de grond, maakt hij spectaculaire beelden met onze vliegende camera. Straf in alles wat met visuals te maken heeft.

  michael@dkvision.eu
 • Kristof Sweerts

  Kristof

  Design & Development

  Groots in lengte én in het ontwerp van fris webdesign. Zet briefings feilloos om naar top notch websites, ook onder de motorkap. Doet je stof eten in racesimulators en zegt nooit nee tegen eten.

  kristof@dkvision.eu
 • Bram Thiry

  Bram

  Content & Copywriting

  Een sappige pen en een tien-voor-taal; dat is Bram in een notendop. Schrijft, schrapt en herschrijft tot hij er bij neervalt. Composeert boeiende inhoud en zorgt dat je website scoort dankzij zijn uitmuntende SEO-technieken.

  bram@dkvision.eu
 • Herwig Braeckmans

  Herwig

  Boekhouding

  De man die zorgt dat alles wat betreft facturatie piekfijn en tijdig afgehandeld wordt. Met zijn punctualiteit en orde een graag geziene gast bij het aangiftekantoor.

  boekhouding@dkvision.eu